Re:Organizacija podružnice / S 8 Months, 3 Weeks ago
Bok arwen992
Drago nam je kaj pokazuješ zanimanje za Udrugu, no u ovom trenutku mi smo u potpunoj stagnaciji. To je istina preko koje ne možemo prijeći. Zamolit ću predsjednicu da dođe ovdje i da bar napiše koji redak. Molim te da se strpiš par dana, može?
Re:Organizacija podružnice / S 8 Months, 2 Weeks ago
Númellóte wrote:
QUOTE: Bok arwen992
Drago nam je kaj pokazuješ zanimanje za Udrugu, no u ovom trenutku mi smo u potpunoj stagnaciji. To je istina preko koje ne možemo prijeći. Zamolit ću predsjednicu da dođe ovdje i da bar napiše koji redak. Molim te da se strpiš par dana, može?
Re:Organizacija podružnice / S 8 Months, 2 Weeks ago
samo da vas još pitam znate li mogu li se oni privjesci kupiti negdje ''u živo'' tj. da nije preko weba i gdje ima za kupit replika PRSTENA jer sam to vidjela kod nekih ljudi a neznam gdje su to kupili...))????
Re:Organizacija podružnice / Sastanci 8 Months ago
E repliku prstena mozete kupit u Zagrebu, u zlatarni Križek. Adresa je Ilica 5, tamo u Oktogonu... Prsten je dosta skup (ne znam tocnu cifru, ali cula sam da je oko 1000 kn) ali stvarno lijepo izgleda
Riker: We are on the bridge... A good chance this is our ship. Looks like you are the leader. [to Picard]
Worf: Perhaps we should not jump to conclusions. I am decorated as well.
The administrator has disabled public write access.